TRADE FAIRS

Area30 mag opnieuw groei optekenen – – – Area30 enregistre à nouveau une croissance

Trendfairs, de organisator van de vakbeurs Area30, kijkt vol vertrouwen naar de editie die over twee weken de deuren opent: “Wij mogen opnieuw een stijging in het aantal exposanten vaststellen en meteen ook een stijging in het aantal vierkante meters beursoppervlakte. Eens te meer zal Area30 hét aandachtspunt zijn van alle beslissers uit de keukenindustrie in Europa!”

Op de beurs zullen dit jaar meer dan 130 exposanten en merken aanwezig zijn. Om te voldoen aan een vraag van de exposanten, vooral de fabrikanten van keukenmeubels, werd de nuttige beursoppervlakte uitgebreid tot 10.600 m2. Naast de trouwe exposanten van het eerste uur (waaronder Novy), mogen de exposanten heel wat nieuwkomers verwelkomen zoals AKP, Allmilmö, BRK, Decker, Faber, Haier, KMG Zumbrock en Rosskopf+Partner.

Area30 gaat door van zaterdag 14 t.e.m. donderdag 19 september. Wie de beurs al eerder bezocht, weet dat er meer dan voldoende parkeergelegenheid voorzien is en dat je in de centrale cateringruimte steeds terechtkan voor een hapje en een drankje.

http://www.area-30.de

Area30 mag andermaal tal van nieuwe exposanten verwelkomen. Het gekende aanbod aan diensten werd bovendien verbeterd en uitgebreid.

Tegelijk met Area30 wordt ook het aanpalende expositiegebouw Cube30 opnieuw opengesteld voor bezoekers. Hier zullen de beschikbare 700 m2 expositieruimte volledig ingenomen worden door Neue Alno AG en door het Oostenrijkse Walden.


Trendfairs, l’organisateur du salon professionnel Area30, est confiant dans l’édition qui ouvrira ses portes d’ici deux semaines: “Nous observons à nouveau une augmentation du nombre d’exposants ainsi que du nombre de mètres carrés de surface d’exposition. Une fois de plus, Area30 est au centre de l’attention de tous les décideurs de l’industrie de la cuisine en Europe!”

Cette année, plus de 130 exposants et marques seront présents au salon. La surface d’exposition utile a été portée à 10.600 m² afin de satisfaire la demande des exposants, principalement les fabricants de meubles de cuisines. En plus des exposants fidèles de la première heure (dont Novy), les exposants compteront bon nombre de nouveaux venus comme AKP, Allmilmö, BRK, Decker, Faber, Haier, KMG Zumbrock et Rosskopf+Partner.

Area30 se déroulera du samedi 14 au jeudi 19 septembre inclus. Les personnes qui ont déjà visité le salon précédemment savent qu’un nombre plus que suffisant d’emplacements de stationnement sont prévus et que de la petite restauration et des boissons pourront être consommées à l’espace central de catering.

http://www.area-30.de

Area30 est une fois de plus heureux d’accueillir de nouveaux exposants. De plus, l’offre connue de services a été améliorée et élargie.

En même temps qu’Area30, le bâtiment d’exposition Cube30 sera à nouveau ouvert aux visiteurs. Les 700 m² d’espace d’exposition y seront entièrement occupés par Neue Alno AG et par l’Autrichien Walden.


Categorieën:TRADE FAIRS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s