KITCHEN FURNITURE

Nolte New Classic met Art Deco knipoog — New Classic de Nolte avec un clin d’œil Art Deco

Met de New Classic collectie wil Nolte Küchen het verleden en heden verenigen in een unieke leefkeuken met heel wat mogelijkheden tot personalisatie. De keukenlijn is geïnspireerd op het gestroomlijnde en geometrische design van de Art Deco uit de jaren 20. Een vleugje genoeglijke nostalgie dat weliswaar mee is met zijn tijd. Het hart van de New Classic-lijn is het nieuwe Torino Lack front, een sobere kaderdeur met een zachtmatte lakfinish. Dit front vormt een mooie aanvulling op het Matt Lacquer Concept van Nolte, met ondertussen 5 verschillende frontopties en 18 verschillende kleuren. Typisch voor de Art Deco-stijl is ook het gebruik van blinkende metalen, wat Nolte vertaalt in een vitrinekast met Manganese Bronze getint glas. De greeploze vitrinedeuren zijn zowel beschikbaar voor onder-, boven- als kolomkasten en hebben een bijzonder vormgegeven frame met dubbele structuur. De gestileerde kroonlijsten en sobere pilasters onderlijnen de New Classic-stijl, zonder dat vervallen wordt in een al te rustieke look. Ook opmerkelijk zijn de uittrekelementen met ronde verzonken uitsparingen als greep, een knipoog naar de tijd van weleer maar dan met het modern ladecomfort van vandaag. Naast Torino lanceerde Nolte recent nog een aantal nieuwe fronten waaronder het Tavola fineerfront in twee tinten: Oak Pinot en het donkerdere Oak Barolo. En tot slot is er nog het nieuwe Laminate Mat front, een matte anti-fingerprint laminaatdeur in wit of zwart waarop vingerafdrukken vanzelf weer verdwijnen.

http://www.nolte-kuechen.de

De Nolte New Classic-keukenlijn getuigt van een ingetogen elegantie.

Deze lades, met een knipoog naar de tijd van weleer, geven de Nolte New Classic keuken extra cachet.


 

Avec la collection New Classic, Nolte Küchen veut unir le passé et le présent en une cuisine à vivre unique offrant de nombreuses possibilités de personnalisation. La ligne de cuisines est inspirée du design épuré et géométrique du style Art Deco des années 1920. Une cuisine bien de son temps avec une charmante touche de nostalgie. La base de la ligne New Classic est la nouvelle façade Torino Lack, une porte à encadrement sobre avec une finition laquée mate. Cette façade constitue un beau complément au Matt Lacquer Concept de Nolte, qui comprend désormais 5 options de façades différentes et 18 coloris. Une autre caractéristique du style Art Deco est l’utilisation de métaux brillants, ce que Nolte a traduit dans une vitrine avec du verre teinté Manganese Bronze. Les portes vitrées sans poignée sont disponibles pour des armoires hautes, des armoires basses et des colonnes. Leur cadre a une structure double. Les corniches élégantes et les pilastres sobres soulignent le style New Classic, sans verser dans un look trop rustique. Autre élément remarquable, les éléments coulissants avec des découpes circulaires en guise de poignées, un clin d’œil au passé mais avec le confort moderne des tiroirs d’aujourd’hui. En plus de Torino, Nolte a récemment présenté plusieurs nouvelles façades dont la façade plaquée Tavola en deux teintes: Oak Pinot et Oak Barolo plus sombre. Enfin, notons la nouvelle façade Laminate Mat, une porte en laminé mat anti-traces de doigts, en blanc ou noir.

http://www.nolte-kuechen.de

La ligne de cuisines New Classic de Nolte à l’élégance discrète.

Ces tiroirs, avec un clin d’œil au temps passé, confèrent un cachet supplémentaire à la cuisine New Classic de Nolte.


 

Categorieën:KITCHEN FURNITURE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s