KITCHEN FURNITURE

Hettich geleidingsscharnier voor extra hoge meubelfronten — charnière de guidage pour façades extra-hautes

Hettich Kamat scharnier

De Kamat geleidingsscharnier van Hettich is bedoeld voor de montage van extra hoge meubelfronten. De fabrikant speelt hiermee in op de vraag naar een keuken met een minimalistische uitstraling en het gebruik van grote fronten en weinig naden. Met de Kamat geleidingsscharnier biedt Hettich keukenfabrikanten met name de mogelijkheid om hoge meubeldeuren te gebruiken bij koelkasten met vastgemaakte deur. De scharnier zorgt immers voor stabiliteit bij de draaibeweging van extra hoge meubelfronten die de koelkast en het daarboven liggende opbergvak afdekken. De scharnier wordt voor ingebouwde koelapparatuur gebruikt in combinatie met Hettich scharnieren van de serie K02, K08 en K99. De koelkastscharnieren en de geleidingsscharnier hebben dezelfde kinematica, waardoor een harmonieuze symbiose ontstaat, benadrukt de fabrikant: “Het front wordt geleid en het lijnenspel van de naden blijft steeds stabiel!” Vermelden we nog dat de juiste positie van de Kamat scharnieren snel en eenvoudig gevonden kan worden met behulp van het bij de set inbegrepen boorsjabloon.

http://www.hettich.com

De Kamat scharnier zorgt voor stabiliteit bij de draaibeweging van extra hoge meubelfronten die de koelkast en het daarboven liggende opbergvak afdekken.


La charnière de guidage Kamat de Hettich est destinée au montage de façades de meubles extra-hautes. Le fabricant répond ainsi à la demande de cuisines au design minimaliste et à l’utilisation de grandes façades avec peu d’interstices. Avec la charnière de guidage Kamat, Hettich propose aux fabricants de cuisines la possibilité d’utiliser des portes de meubles hautes pour les réfrigérateurs à porte fixe. La charnière garantit la stabilité de la rotation des façades de meubles surdimensionnées qui recouvrent le réfrigérateur et le compartiment de rangement situé au-dessus du réfrigérateur. La charnière est utilisée en combinaison avec les charnières Hettich des séries K02, K08 et K99 sur les réfrigérateurs encastrés. Les charnières de réfrigérateurs et la charnière de guidage présentent la même cinématique et créent une symbiose harmonieuse, souligne le fabricant: “La façade est guidée et la configuration des interstices reste stable!”

Mentionnons encore que le positionnement correct des charnières Kamat est facile et rapide en utilisant le gabarit de perçage fourni.

http://www.hettich.com

La charnière Kamat assure la stabilité de la rotation des façades de meubles surdimensionnées qui recouvrent le réfrigérateur et le compartiment de rangement situé au-dessus.


 

Categorieën:KITCHEN FURNITURE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s