APPLIANCES

Dunavox: wijnkast voor kolom- én onderinbouw – – – cave à vin à monter en colonne et sous plan

Dunavox kolom-onderbouw

Een blikvanger bij Grenache, de Dunavox-wijnkast met referentie DAV-36.90DB.TO. Grenache: Het gaat hier om een revolutionaire nieuwigheid. Dit toestel kan immers zowel in een kolomkast ingebouwd worden als in een omkasting onder een werkblad. Tot op heden worden alle onderbouwwijnkasten als tussenbouw geplaatst, net zoals een vaatwasser van 60 cm die afgewerkt wordt met een frontpaneel. Daar is niet iedereen gelukkig mee omdat in dit klassiek scenario steeds een spleet van enkele millimeters zichtbaar is tussen de wijnkast en keukenkasten links en rechts daarnaast. Dat is hier niet meer het geval.” Bijkomende troeven van deze wijnkast zijn de ingebouwde verluchting (waardoor een ventilatierooster overbodig is), de greeploze deur met touch-to-open evenals de mogelijkheid om de keukenplint te laten doorlopen, precies omdat de wijnkast in een keukenmeubel zit. Een ander voordeel daarvan is bovendien, in het concept van een greeploze keuken, dat bovenaan een doorlopende greeplijst mogelijk is. Al deze elementen maken een nog strakkere uitstraling van het geheel mogelijk. Vermelden we nog dat deze wijnkast voorzien is van twee temperatuurzones en een capaciteit heeft van 36 flessen. De deurhoogte bedraagt 72 cm.

http://www.grenache.be

Dunavox: “Deze vernieuwende wijnkast met ingebouwde verluchting kan zowel in een kolomkast ingebouwd worden als in een corpus onder het werkblad.”


 

Un produit phare chez Grenache, la cave à vin Dunavox avec référence DAV-36.90DB.TO. Grenache: “Il s’agit d’une nouveauté révolutionnaire. Cet appareil peut être monté dans une armoire colonne ou sous le plan de travail. Jusqu’à présent, toutes les caves à vin à monter sous plan sont intégrées de la même manière qu’un lave-vaisselle de 60 cm qui est doté d’un panneau de façade. Cela ne plaît pas à tout le monde parce que, dans ce scénario classique, une fente de quelques millimètres reste visible entre la cave à vin et les armoires de cuisine, à gauche et à droite. Ce n’est plus le cas ici.” Les autres atouts de cette cave à vin sont la ventilation intégrée (rendant la grille d’aération superflue), la porte sans poignée touch-to-open ainsi que la possibilité d’avoir une plinthe ininterrompue puisque la cave à vin est placée dans un meuble de cuisine. Un autre avantage est que, dans d’une cuisine sans poignée, il est possible de prévoir un profilé de préhension continu dans le haut. Tous ces éléments permettent une réalisation plus épurée de l’ensemble. Mentionnons encore que cette cave à vin est dotée de deux zones de température et qu’elle a une capacité de 36 bouteilles. La porte a une hauteur de 72 cm.

http://www.grenache.be

Dunavox: “Cette cave à vin innovante avec ventilation intégrée peut être installée dans une armoire colonne ou dans un corps d’armoire sous le plan de travail”.


 

Categorieën:APPLIANCES

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s