WORK TOPS

FRANKE Stainless Steel Creations

Franke-1 Stainless Steel Creations

Franke focust dit voorjaar op werkbladen uit massief roestvrij staal. Platen van 4 mm dik maken reeds langer deel uit van het aanbod van de fabrikant, vandaag wordt de portfolio uitgebreid met 6 en zelfs 8 mm en dat telkens in vier verschillende afwerkingen. Elk blad is uniek, het gaat hier immers om ver doorgedreven maatwerk waarrond Franke bovendien een all-in service van begin tot einde aanbiedt!

Een massief roestvrij stalen blad verleent een extra dimensie aan de keuken. De mogelijkheden zijn eindeloos, denk bijvoorbeeld aan het naadloos inlassen van een rvs-spoelbak of de integratie van een downdraft dampkap, een S-Box opbergsysteem of een verzonken stopcontactdoos. Het geheel krijgt nog méér cachet wanneer ook de Crystal gaspitten van Franke geïntegreerd worden. De consument heeft keuze uit vier verschillende finishes: de klassieke geborstelde afwerking, de orbitaal- of de warmgewalst afwerking en tenslotte de nagelnieuwe parelfinish. De standaard geborstelde finish betreft dezelfde finish die gekend is van de spoelbakken. Hij is iets moeilijker in onderhoud omdat vingervlekken sneller zichtbaar zijn. Precies daarom werd de obitaalfinish ontwikkeld: dankzij het rondgeborsteld effect zijn vingerafdrukken of opgedroogd water minder zichtbaar. Bij de derde afwerking (warmgewalst) worden de rvs-platen dusdanig bewerkt dat ze een natuurlijke beton-look uitstraling krijgen. Omdat bij deze finish krasjes sneller zichtbaar zijn, werd nu een vierde finish ontwikkeld, de parelafwerking. Platen met een parelfinish hebben dezelfde natuurlook uitstraling als bij warmgewalst, maar ze zijn makkelijker in onderhoud. Franke is bijzonder trots op deze nieuwe afwerking en zal hem daarom ‘en vedette’ zetten tijdens Batibouw.

Volledige service – Franke biedt voortaan een ver doorgedreven service aan met betrekking tot haar maatwerk. Vakmensen die dat wensen, kunnen op Franke beroep doen voor het opmeten en desgewenst ook de levering en de plaatsing.

http://www.franke.com/be

Stainless Steel Creations van Franke, massieve rvs werkbladen op maat in 4, 6 of 8 mm dik en tot een lengte van 6 m naadloos. Voor een uniek cachet in de keuken!

RVS biedt de mogelijkheid om spoelbakken naadloos in te lassen, waardoor deze een perfect geheel vormen met het werkblad.

De nieuwe parel-oppervlaktefinish verleent aan het blad dezelfde natuurlook als de warmgewalst afwerking maar is veel makkelijker in onderhoud.

Wie dat wenst, kan ook de Crystal gaspitten van Franke rechtstreeks laten integreren.


 

En ce début d’année, Franke se concentre sur les plans de travail en inox massif. Des panneaux de 4 mm d’épaisseur faisaient déjà partie de l’offre du fabricant depuis un moment. Des panneaux de 6 et même 8 mm viennent aujourd’hui compléter le portefeuille et ce chaque fois dans quatre finitions différentes. Chaque plan de travail est unique puisqu’il s’agit de sur-mesure pour lequel Franke offre un service all-in de bout en bout!

Un plan de travail en inox massif confère une dimension supplémentaire à la cuisine. Les possibilités sont infinies. Pensons par exemple au sertissage sans joint d’un évier en inox ou à l’intégration d’une hotte aspirante downdraft, d’un système de rangement S-Box ou de prises de courant escamotables. L’ensemble a encore plus de cachet si les brûleurs à gaz Crystal de Franke y sont intégrés. Le consommateur a le choix parmi quatre finitions différentes: la finition brossée classique, la finition non directionnelle ou laminée à chaud et enfin la toute nouvelle finition nacrée. La finition brossée standard est la même que celle des éviers. Elle est un peu plus difficile à entretenir parce que les traces de doigts s’y voient plus rapidement. C’est précisément la raison pour laquelle la finition non directionnelle a été développée: grâce au brossage circulaire, les traces de doigts ou les traces d’eau séchées sont moins visibles. Pour la troisième finition (laminée à chaud), les panneaux d’inox sont travaillés pour leur donner l’aspect naturel du béton. Étant donné que les griffes sont plus visibles sur cette finition, une quatrième finition a été développée, la finition nacrée. Les panneaux à la finition nacrée ont le même aspect que les panneaux laminés à chaud mais ils sont plus faciles à entretenir. Franke est particulièrement fier de cette nouvelle finition et la mettra ‘en vedette’ lors de Batibouw.

Service complet – Franke assure un service très complet concernant le sur-mesure. Les professionnels qui le souhaitent peuvent faire appel à Franke pour la prise des mesures ainsi que pour la livraison et le placement.

http://www.franke.com/be

Stainless Steel Creations de Franke, des plans de travail en inox massif de 4, 6 ou 8 mm d’épaisseur jusqu’à une longueur de 6 m sans soudure. De quoi conférer un cachet unique à la cuisine!

L’inox offre la possibilité de sertir les bassins sans joint pour qu’ils forment un ensemble parfait avec le plan de travail.

La nouvelle finition nacrée confère à la surface du plan de travail le même aspect naturel que la finition laminée à chaud mais elle est beaucoup plus facile à entretenir.

Si on le souhaite, il est possible de faire intégrer directement les brûleurs à gaz Crystal de Franke.


 

Categorieën:WORK TOPS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s