KEUKENKRANT-CUISINISTE

Decemberuitgave is uit — Le numéro de décembre du Cuisiniste est paru.

Keukenkrant-Cuisiniste 12-2018

Op de cover een reportage over Heragreen en de mogelijkheid om zelf groenten, cressen of fruit te kweken in de keuken. Daarnaast een preview over de vakbeurs LivingKitchen, een reportage over de buitenkeukens van Laboratorio Mattoni en een verslag over de vakbeurs Keukentech. Tenslotte opnieuw heel wat nieuwigheden én weetjes uit de sector.

À la une, un reportage sur Heragreen et les possibilités de cultiver ses propres légumes, herbes aromatiques ou des fruits dans la cuisine. Plus loin dans ce numéro, vous trouverez une preview du salon professionnel LivingKitchen, un reportage sur les cuisines d’extérieur de Laboratorio Mattoni et un compte rendu sur le salon professionnel Keukentech. Sans oublier, comme chaque fois, une foule de nouveautés et d’infos sur le secteur.

Categorieën:KEUKENKRANT-CUISINISTE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s