KEUKENKRANT-CUISINISTE

De november-uitgave van Keukenkrant is onderweg naar onze lezers — Le numéro de novembre du Cuisiniste est en route vers nos lecteurs

2018-11 covers

We starten op de cover met een verhaal over de meest recente ontwikkelingen bij Elica. Verder: een blik achter de schermen bij Schüller en enkele algemene impressies over het voorbije IFA Berlijn. Ilwa en Boretti zijn in deze uitgave prominent aanwezig met een advertorial. En zoals u dat gewend bent, staat ook deze uitgave bol van de nieuwtjes uit de sector. Veel leespezier gewenst!

En première page, nous vous parlons des développements les plus récents chez Elica. En pages intérieures, nous jetons un œil dans les coulisses de Schüller et vous donnons quelques impressions générales sur le dernier IFA de Berlin. Ilwa et Boretti sont aussi bien présents dans ce numéro avec un publireportage. Comme chaque fois, ce numéro regorge d’une foule d’informations sur le secteur. Bonne lecture!

Categorieën:KEUKENKRANT-CUISINISTE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s