EDITIONS

Vers van de pers, de oktoberuitgave van Keukenkrant — Le numéro d’octobre du Cuisiniste vient de paraître

KeukenkrantCuisiniste201810covers

Op de cover een verhaal over het uitgebreid aanbod aan ledverlichting bij LMC. Verder: een voorbeschouwing over houtbewerkingsvakbeurs Prowood die later deze maand gehouden wordt, evenals reportages over de nieuwste keukens van enerzijds Rational en anderzijds Valcucine. En zoals u dat gewend bent, staat ook deze uitgave bol van de nieuwtjes uit de sector. Veel leesplezier gewenst!


En couverture, nous vous présentons la vaste gamme d’éclairage LED de LMC. En pages intérieures, vous trouverez un premier aperçu du salon professionnel de l’industrie du bois Prowood qui se tiendra dans le courant du mois, ainsi que des reportages sur les dernières cuisines de Rational, d’une part, et de Valcucine, d’autre part. Comme chaque fois, ce numéro regorge de nouvelles du secteur. Bonne lecture à tous!

Categorieën:EDITIONS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s