KEUKENKRANT-CUISINISTE

Juni-uitgave verschijnt deze week / Le numéro de juin paraît cette semaine

KeukenkrantCuisinisteJune2018

De juni-uitgave van Keukenkrant-Cuisiniste komt deze week toe bij de lezer. Op de cover een verhaal over de decoratieve dampkappen (of zijn het verlichtingsarmaturen?) van Wave. Binnenin een voorbeschouwing over de volgende editie van IFA Berlijn, een reportage over CSD Inox en over Bauformat en tot slot een voorstelling van het pas verschenen boek “Beurssucces”. Zowel MHK Belgium als Atag Benelux zijn in deze uitgave aanwezig met een advertorial.

—  Le numéro de juin du Cuisiniste-Keukenkrant parviendra aux lecteurs cette semaine. À la une, l’histoire des hottes aspirantes décoratives (ne seraient-ce pas plutôt des luminaires?) de Wave. En pages intérieures, un avant-goût de la prochaine édition d’IFA Berlin, un reportage sur CSD Inox et sur Bauformat et enfin une présentation de l’ouvrage tout juste sorti de presse “Beurssucces”. MHK Belgium et Atag Benelux sont tous deux présents dans ce numéro avec un publireportage.

Categorieën:KEUKENKRANT-CUISINISTE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s