KITCHEN FURNITURE

Mobalpa: optimale organisatie van de binnenkasten

Mobalpa opbergzak brood

Bij Mobalpa veel aandacht dit voorjaar voor wat zich achter de keukenfronten afspeelt, dit met het iPractice aanbod voor een optimale kastinrichting. Zo werden de volledig uittrekbare binnenladen voorzien van een nieuwe en verfijnde afwerking in antracietkleurig metaal gecombineerd met glazen zijwanden. Ook de apothekerskasten kregen een nieuwe binnenafwerking, tevens met leggers en vakken in donkergrijs metaal. Flexibiliteit troef bij het lage meubel voor flessen en kruidenierswaren, verkrijgbaar in de breedtes 15, 30 of 40 cm. Dit laat zich desgewenst inrichten met drie niveaus waardoor de opbergcapaciteit van het 83 cm hoge meubel optimaal benut wordt. Er bestaat ook een uitvoering die bijzonder in trek is bij personen met een glutenallergie. Met de speciale opbergzak voor brood, bovenaan gemonteerd in het uittrekmeubel, kan men probleemloos andere voedingsmiddelen in de buurt bewaren.

—  Mobalpa: une organisation optimale de l’intérieur des armoires

Mobalpa accorde beaucoup d’attention à ce qu’il se passe derrière les façades de la cuisine et ce avec l’offre iPractis pour un aménagement optimal de l’armoire. Les tiroirs intérieurs totalement extractibles ont ainsi été dotés d’une nouvelle finition raffinée en métal de couleur anthracite avec des côtés en verre. Les armoires à pharmacie ont également été dotées d’une nouvelle finition intérieure. Elles aussi sont dotées de clayettes et compartiments en métal gris foncé. La flexibilité est un atout pour le meuble bas pour les bouteilles et les provisions, disponible en 15, 30 ou 40 cm de large. Si on le souhaite, le meuble peut être aménagé sur trois niveaux pour exploiter au mieux la capacité de rangement du meuble de 83 cm de hauteur. Il existe également une variante particulièrement prisée des personnes souffrant d’allergie au gluten. Avec le sac à pain spécial monté dans le haut du meuble extractible, il est parfaitement possible de conserver d’autres dentées à proximité.

http://www.mobalpa.be

 

Categorieën:KITCHEN FURNITURE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s