INTERIOR DESIGN

Magnetisch nissyteem van 3S Design

3D Design - steelline magnet

Het Sloveense 3S Design ontwikkelde een handig nissysteem dat flexibel inspeelt op de persoonlijke en steeds veranderende opberg- en organisatiebehoeften in de keuken. Steelline Magnet bestaat uit een rugplaat en een heel assortiment aan magnetische accessoires die vrij kunnen geschikt en herschikt worden. De stalen wand- of nisplaat is gemaakt van staal met een speciale UV- en vingerafdrukbestendige poedercoating, verkrijgbaar in diverse kleuren. Daarnaast kan men ook kiezen voor een afwerking in houtfineer. Alle accessoires hebben geïntegreerde magneten en zijn gemaakt van gepoedercoat staal, massieve eik of een combinatie van beide. Het aanbod omvat onder meer rekjes, houders, hangers, potjes, haken en elk jaar ziet het gamma zichzelf verder uitgebreid. Blikvanger is onder meer de kruidenhouder met glazen proefbuisjes. Het wandpaneel is verkrijgbaar in een aantal standaardformaten, maar ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden.

http://www.3sdesign.eu

Categorieën:INTERIOR DESIGN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s