APPLIANCES

Le Chai: greeploze onderbouw wijnkast met deur 78 cm

Le Chai greeploos78cm

In een vorige uitgave van Keukenkrant stelden we de eerste onderbouwwijnkasten van Le Chai voor met een deur van 78 cm. Dat gamma werd inmiddels uitgebreid met een model met greeploze deur (eveneens nismaat 60 cm). Invoerder Patrick De Ridder van de firma Grenache: “Het gaat om een fullglas deur met een zwarte achtergrondboord die uitgerust is met een zeer degelijk scharnier- en sensorensysteem voor de push-to-open techniek. Om het even waar je de deur op de framerand aanraakt, ze gaat vanzelf en geruisloos enkele centimeters open waarna je ze manueel verder kan openen. Anders gaat ze ook na enkele seconden vanzelf en volautomatisch weer dicht.”

Dankzij de deurhoogte van 78 cm en de corpushoogte van 88 cm sluit deze wijnkast overal naadloos aan op de omliggende kasten en het werkblad. De diepe plint laat een mooie onderbouw toe waarbij de plint naadloos voor het toestel doorgetrokken kan worden, uiteraard wel met een verluchtingsrooster. De blauwe leds die in de deur verwerkt zijn, verlichten de flessen efficiënt bij geopende deur en zorgen voor een sfeervolle uitstraling bij gesloten deur. Het uittrekken van de laden loopt vlot en stabiel dankzij de rollagers. Het toestel, dat referentie Le Chai LBN458PO draagt, heeft een capaciteit van 45 flessen waarvan 15 bovenaan en 30 onderaan. Twee temperatuurzones, regelbaar bovenaan van 5 tot 10°C en onderaan van 10 tot 18°C.

http://www.grenache.be

FOTO: Dankzij de deur met push-to-open systeem is een nog strakkere belijning mogelijk in de (greeploze) keuken.

Categorieën:APPLIANCES

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s