KITCHEN FURNITURE

Kopergekte bij Minacciolo

Minacciolo Natural Skin

De Natural Skin collectie van het Italiaanse Minacciolo werd uitgebreid met een opmerkelijk nieuw front in messing. Met deze opvallende finish, aangebracht op een HDF-deur, wil het bij momenten best eigenzinnige Italiaanse label zijn monolithische keukenblokken in een extra luxueus jasje hullen. Het gebruik van messing is niet helemaal nieuw voor Minacciolo, maar werd tot nu toe beperkt tot het werkblad, zowel beschikbaar in de Minà als Natural Skin keukencollectie. Vooral het werkblad ‘Brass tiles effect’, één van de tien alternatieven uit de Metal Top-collectie, springt daarbij in het oog. Het met de hand bewerkte en geborstelde koper zorgt voor een charmant tegeleffect. Koper is en blijft trending in interieurland, dus een uitbreiding naar de fronten is geen onlogisch vervolg. Verkrijgbaar op een ruime waaier aan modulaire units, waaronder ook hoge en monolithische keukenvolumes die niet alleen apparaten herbergen en opbergruimte bieden, maar ook dienst doen als ruimteverdeler.

http://www.minacciolo.com

Categorieën:KITCHEN FURNITURE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s