INTERIOR DESIGN

One van EBB: opvallend onopvallende schabben

EBB One Bermabru

Het modulair opgevatte schabbensysteem One van EBB past dankzij zijn sobere vormgeving zowel in moderne als klassieke keukens. Twee afwerkingen zijn beschikbaar: mat zwart of rvs look. De toepassingsmogelijkheden zijn legio, benadrukt de fabrikant: “Ze kunnen uiteraard aan de muur opgehangen worden, maar ze zijn daarnaast ook geschikt om ‘gewoon’ op het werkblad geplaatst te worden.” Ontelbaar veel composities kunnen samengesteld worden en dankzij de aan het zicht onttrokken hoekverbindingen kan steeds een elegant ogend en perfect afgewerkt geheel verkregen worden. In zowel de onder- als de bovenkant kunnen legplanken (tot een dikte van 16 mm) uit de meest uiteenlopende materialen geplaatst worden. Het resultaat is een schabbensysteem dat best wel wat gewicht kan dragen. EBB voorziet bij dit alles diverse accessoires, zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid om glazen in de schabben op te hangen, en kondigde al aan dat dit gamma nog verder uitgebreid zal worden. De producten van EBB worden in ons land verdeeld door Bermabru.

http://www.bermabru.be

 

Categorieën:INTERIOR DESIGN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s