KITCHEN FAUCETS

Newform: kranen in massief roestvrij staal

Inspelend op de stijgende vraag naar massief roestvrijstalen keukenkranen gaat invoerder CompoNenti een nieuwe samenwerking aan met Newform. “Italiaans design gecombineerd met een uitmuntende kwaliteit,” benadrukt het bedrijf. In totaal werden er van deze fabrikant zeven modellen in het assortiment van CompoNenti opgenomen. Hiervan zijn er vier volledig uitgevoerd in Inox AISI 304. Dat zijn er twee met gebogen uitloop: de modellen NF3IX (h 354 mm) en NFFLAG2D IX (h 427mm met uittrekbare handdouche). Twee modellen worden gekenmerkt door een L-vormige uitloop: NFLIVEDIX en NFLIVEIX, waarvan één met en één zonder douchette. Daarnaast werden nog drie extra modellen in chroom, al dan niet gecombineerd met zwart, aan het CompoNenti-gamma toegevoegd, dit omwille van hun bijzonder en verfijnd design: een semi-professionele ééngreepskraan (ref. ORAMADCHBK), een elegant model dat gebogen en hoekige kanten geslaagd weet te verzoenen (ref. ORAMACH) en tenslotte een model met handdouche (ref. LINFA).

http://www.componenti.be

Categorieën:KITCHEN FAUCETS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s