INTERIOR DESIGN

Neolith breidt uit in VK met nieuw magazijn en showroom

Neolith Verenigd Koninkrijk

Neolith, een gekende Spaanse fabrikant van gesinterd plaatmateriaal, is haar aanwezigheid in het Verenigd Koninkrijk gevoelig aan het uitbreiden, o.m. met een eigen magazijn in Harlow/Essex en een nieuwe showroom in Londen. Marco De Grazia, UK Business Development Manager bij Neolith, licht deze beslissing toe: “Buitengewone groei is wat ons beweegt om deze stap te zetten. Vorig jaar realiseerden wij een omzet in de verkoop van meer dan 100 miljoen euro. We hebben aanzienlijke investeringen gedaan in onderzoek en ontwikkeling en tegelijk onze productiecapaciteit flink verhoogd. Nu willen we eveneens investeren in ‘sales’ en tegelijk de logistiek in belangrijke gebieden aanscherpen. Sinds februari van dit jaar beschikken we alvast over een volledig operationeel magazijn waar we het hele Neolith-assortiment in voorraad houden… platen van gesinterde steen in alle maten, alle afwerklagen en alle diktes.”

De onzekerheid veroorzaakt door de Brexit heeft eveneens invloed gehad op de beslissing van Neolith om haar positie in het Verenigd Koninkrijk te versterken. De Grazia: “Wij twijfelen er niet aan dat het feit dat het VK de Europese Unie verlaat een aanzienlijke impact zal hebben op het bedrijfsleven op het continent. Groot-Brittannië is een van onze grootste exportmarkten en we willen ervoor zorgen dat we de gevolgen van deze impact zo veel mogelijk beperken, zodat we gegarandeerd voorraad klaar hebben om te kunnen voldoen aan stijgende vraag.”

http://www.neolith.com

FOTO:  Neolith nam uiteraard ook deel aan de tweejaarlijkse vakbeurs KBB Birmingham

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s