INTERIOR DESIGN

Beltrami opent Stone Gallery

Beltrami Natural Stone uit Harelbeke opende zopas een nagelnieuwe afdeling, Stone Gallery genaamd. Het gaat om een platenhal van niet minder dan 3.300 m2 waar de keukenbouwer en de eindklant hun eigen natuursteenplaat kunnen uitkiezen. De Stone Gallery ligt in het verlengde van de 1.650 m² grote toonzaal met tuinpark van het bedrijf en Beltrami is niet weinig trots op deze realisatie: “In deze strakke en lichtrijke platenhal kan je onze ruime en meest gevarieerde reeks natuursteen bewonderen. De oppervlakte en het zogenaamde etalage-effect zijn bovendien een unicum in de Benelux. Je maakt er kennis met de meest exclusieve trendmaterialen in natuursteen, gepresenteerd in een prachtig verlicht en open decor. Dankzij de grote glaspartijen krijg je ook vanuit de tuin een mooie inkijk.”

Beltrami maakt sinds ongeveer een half jaar deel uit van Brachot-Hermant uit Deinze. Herwig Callewier, voormalig eigenaar van Beltrami, blijft wel actief in zijn rol als General Manager van Beltrami en zijn zoon Bram Callewier behoudt de dagelijkse leiding en is verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de B2B online divisie Stoneasy.com. Zowel Beltrami, Stoneasy.com als Brachot blijven bestaan als merknaam.

De nagelnieuwe Stone Gallery van Beltrami is gelegen aan de Venetiëlaan 22 in Harelbeke.

http://www.beltrami.be

Grote glaspartijen zorgen voor een mooie lichtinval in de Stone Gallery.

Categorieën:INTERIOR DESIGN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s