APPLIANCES

Dunavox: kolomwijnkast met inox push open deur

Dunavox inox push open

Het gamma wijnkasten voor kolominbouw van Dunavox werd aangevuld met een model met een push open framedeur in inox. Invoerder Patrick De Ridder van de firma Grenache: “Het is niet eenvoudig om de push open techniek toe te passen op een inox deur. De technische uitdaging om dit te realiseren is immers veel groter bij inox dan bij een glazen deur. Toch is Dunavox hierin geslaagd en dat zonder dat ook maar ergens toch een inwendige greep voorzien moest worden, wat uiteraard resulteert in een mooie, strakke belijning.”

Deze nieuwkomer bij Dunavox is voorlopig beschikbaar in nismaat 45 cm, goed voor 26 flessen. Het toestel biedt 1 temperatuurzone, is binnenin afgewerkt met houten leggers en is voorzien van een open-deur alarm. Het glas in de deur betreft gelaagd en getint anti-UV glas. De deur is omkeerbaar. Het push open mechanisme is onzichtbaar verwerkt achter de linkerbovenhoek.

http://www.grenache.be

Dunavox: “Een eyecatcher voor de moderne greeploze keuken.”

Categorieën:APPLIANCES

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s