APPLIANCES

Beko: Inova-platform in French door koelkasten

Beko inova-platform

Beko pakt uit met 76 cm brede French Doors koelkasten voorzien van het nieuwe Inova platform. Dit platform biedt Beko’s meest complete versheidsoplossing met zowel EverFresh+, EverFresh+ 0°C, NeoFrost Dual Cooling, 3 Zones No Frost en de Active Fresh Blue Light technologie.

NeoFrost Dual Cooling verwijst naar de no frost technologie met twee aparte koelsystemen die de stabiele koeling en versheid ten goede komt en ook de geuroverdracht tussen de compartimenten vermijdt. Dankzij de EverFresh+ technologie wordt de vochtigheidsgraad op peil gehouden en blijven groenten en fruit tot 30 dagen vers. EverFresh+ 0°C is de nul-graden-zone waarin vlees, vis en zuivelproducten tot drie keer langer vers blijven. Bijzonder van Beko is het Active Fresh Blue Light waarbij men gebruik maakt van blauw licht om fotosynthese ook in de koelkast te laten verder gaan. “Deze side-by-side koeling is tot slot eveneens uitgerust met Beko’s nieuwe FreshGuard,” voegt invoerder Asogem nog toe. “Een gecoate filter en UV-leds neutraliseren de geurmoleculen en bijgevolg ook onaangename luchtjes, tot wel 90%!”

http://www.beko.com

Categorieën:APPLIANCES

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s