APPLIANCES

Assist2Enjoy: live more, live better

Wanneer we hem ontmoeten in de kantoren van Assist2Enjoy in Roeselare, valt zaakvoerder Patrick Vancoillie met de deur in huis: “Het is niet door steeds hetzelfde te doen dat je andere resultaten mag verwachten.” Met deze gevleugelde woorden van Einstein is de toon gezet… Assist2Enjoy wil zich onderscheiden in het toestellenlandschap. “Precies daarom kiezen wij resoluut voor kwaliteitsvolle niche-producten en een ver doorgedreven service!”

De merkenportefeuille van Assist2Enjoy liegt er niet om… met een label als Fhiaba als absoluut topmerk in koeling, gevolgd door Fisher & Paykel dat zich eveneens als toplabel positioneert en dat zich tijdens IFA Berlijn en vorige maand op EuroCucina duidelijk manifesteerde als totaalaanbieder van inbouwtoestellen voor de keuken. Vancoillie: “Het gaat hier om high-end merken waarover de keukendealer nog een verhaal kan vertellen, wat bij de typische A-merken niet meer het geval is omdat deze al te goed gekend zijn bij de consument. Dat geldt trouwens ook voor Foster, waar wij eveneens de exclusieve invoerder van zijn. Allemaal merken die de keukendealer de kans bieden om uit te pakken met zijn vakkennis, om de consument nog daadwerkelijk te adviseren en oplossingen aan te reiken.”

Assist2Enjoy is tevens invoerder van het omvangrijk gamma wijnkasten van de merken Avintage en Climadiff. Vancoillie: “Het aanbod van Avintage bevat op dit moment niet minder dan 17 inbouwmodellen naast een 12-tal vrijstaande. Bij Climadiff ligt het accent meer op de vrijstaande toestellen ofschoon dit label ook enkele inbouwmodellen aanbiedt.”

Assist2Enjoy brengt daarnaast onder de eigen merknaam A2E eveneens een uitgebreid gamma dampkappen, alle geproduceerd door gerenommeerde fabrikanten. Een blikvanger zijn bijvoorbeeld de F-Light pendeldampkappen (die met een afstandsbediening naar omhoog en omlaag gebracht kunnen worden en die tevens als verlichtingsarmatuur fungeren) of nog de downdraft werkbladdampkappen die bekleed kunnen worden met een materiaal naar keuze (en die dus vrijwel onzichtbaar in het werkblad verdwijnen wanneer ze niet in werking zijn). Vermelden we nog dat het bedrijf in Wallonië als groothandel actief is voor de toestellen van ioMabe en in heel het land voor de producten van Steel.

Enjoy en Assist

Zoals de firmanaam reeds aangeeft, is de doelstelling van Assist2Enjoy tweeledig. Vancoillie licht toe: “Enjoy verwijst naar de luxe-apparaten die gericht zijn tot de consument die streeft naar maximaal levenscomfort. Met deze exclusieve toestellen richten wij ons tot de high- en mid-end keukenhandel en interieurarchitecten.”Zeker zo opmerkelijk is het woord Assist in de firmanaam. Vancoillie: “Hiermee verwijzen we naar ons aanbod dat zich richt op ergonomisch comfort. Wij bieden immers ook een uitgebreid gamma toestellen aan die zich onderscheiden omdat ze heel eenvoudig te gebruiken zijn. We mikken hiermee o.m. op het toenemend aantal senioren die langer autonoom thuis willen blijven wonen. Ook hier kiezen we bewust voor topkwaliteit en tevens voor een mooi design opdat deze toestellen niet stigmatiserend zouden zijn.”

Onder het luik Assist vallen eveneens toestellen die Assist2Enjoy aanbiedt voor gebruik in beperkte ruimtes. Een voorbeeld hiervan is de 60 cm ladevaatwasser van Fisher & Paykel of nog een koellade die onder het eigen label gebracht wordt (eveneens op 60 cm) en waarmee het bedrijf mikt op seniorenflats, studentenkoten, kantoren, hotelkamers en zelfs poolhouses en caravans.

Patrick Vancoillie sluit af: “Ons aanbod en merkenpallet zijn heel uiteenlopend, maar dat is precies omdat wij via onze klanten-keukenspecialisten en -interieurarchitecten steeds op maat van de consument willen werken. De juiste oplossing kunnen aanreiken, daar streven wij naar!”

http://www.assist2enjoy.be

Foto’s

1 – Sinds vorig jaar verdeelt Assist2Enjoy de toestellen van het Italiaanse Fhiaba, ook wel de Rolls-Royce van de koeling genoemd.

2 – Het gamma ‘big size’ koeling van Fisher & Paykel bevat enkele modellen die overeenkomen met modellen van Amana, ideaal voor de vervangmarkt.

3 – De 45 cm Multifunction Blast Chiller van Foster biedt niet minder dan 11 functies waaronder shock-freezing, lage temperatuur koken, regenereren, rijzen, uitgesteld koken of nog gecontroleerd ontdooien.

4 – Extra diepe mono-wijnkast AVU8X (onderbouw) van Avintage. Hierin kunnen 7 flessen liggend en een 8ste (eventueel al geopende) fles rechtop bewaard worden.

5 – F-Light luchter up & down met ingebouwde dampkap. Wordt uiteraard geleverd met een afstandsbediening.

6 – Een koellade van 60 cm, geschikt voor gebruik in kleinere ruimtes.

Categorieën:APPLIANCES, ERGONOMICS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s